torsdag 19 juni 2008

imorgon

ja imorgon är det midsommar och jag och helena skall till fårö, så alla som skall dit, skriv på pea :) har hört att massa skall dit, skall bli kul. men men, pallar inte skriva blogg, fett kast av mig jag vet !!! men jag pallar verkligen inte ägna så mkt tid åt datan nu på sommaren,men jaja, nu skall jag sova ! PUSSHEJ !




vad som än händer kommer jag aldrig älska dig, fanny bodén !

onsdag 18 juni 2008

SAKNAR OSKAR !

idag är det sverige-ryssland ! skall se den matchen tillsammans med Johanna och vi tror vi skall hem till Andy och titta på den :) och just nu har jag varit och handöat midsommar mat och så med mammiii . och på Midsommar skall jag till fårö med Helena, skall bli sjukt kul, skall åka med min syster, hennes pojkvän tony, och tonys syster Anna,:)
skall bli trevligt . på midsommar dagen skall vi på middag hos nån släckting, skall inte bli så kul men men, får hoppas på det bästa :)
skall gå och smika mig och lite nu (:

skriv en annan dag, hittills har sommarlovet varit bra , tyvärr dåligt väder men men.. hoppas på att det blir bättre .

vi hörs pusspuss !

söndag 15 juni 2008

OSKARS TEENS, lowisa & emma

nu fick det bli ett söt inlägg, ja MC dagarna är över, våra mc vänner har åkt hem, men nästa år ses vi igen, kommer sakna Oskar mest för att jag är hans TEEN ! och så tjejerna Denise och Emma. men men.. har haft grymt kul ! :)


men nu lämnar vi mc snacket,i dag har jag varit med Lowisa :) vi va förbi cross banan :) och sen har vi mest glidit runt på moppen, vi satt oss och åt pizza och satt och garva som fan i tallunden, riktigt trevligt faktist :) och sen åkte vi runt lite till, var hemma runt 8 :)

och nu har jag mest chilla, lagt upp lite bilder från skolavslutningen på Pea, KOLLA IN ! orkar inte lägg upp alla här. men men, (: nu är kl 00:21 och jag är trött ! så SOVGOTT :)


( ni som skall till fårö på midsommar, SKRIV)
TODAYS OUTFIT

lördag 14 juni 2008

...

FÖÖÖRLÅT allla som läser min blogg, men jag är såååå sääämst på att blogg just nu, har inte alls tid med sånt nu på sommaren.. men sen två dagar tillbaka har jag varit på kneippby. det är lelle träff massa trevliga MC killar :) jag och Lowisa har lyckas hittat mycket trevligt folk :) och dit skall jag i kväll igen :) och ännu en gång, förlåt men nu i sommar, räkna inte med att jag kommer blogg så mkt, men men, ha det bra alla :)
och GLAS SOAMMAR :D

tisdag 10 juni 2008

.

nu är jag fruuuktasvärt dålig på at blogga, jag vet :s men nu i sommar kommer det nog inte bli så mkt, man sitter ju inte speciellt mkt vid datorn då, men i dag ahr jag bara chilla, skulle va vid paviljongsplan vid 10 , och innnan det hämta jag upp anna så åkte vi ner på moppen , (inte min moppe) .. och sen där nere så delas vi in i grupper och så chilla vi och spela kubb och massa me klassen :) fett myysigt, det är ju typ det sista vi gör tsm nu innan sommaren :/ kommer fan saknar dom. men tur att vi har ett år kvar tillsammans, och juust nu kom jag precis hem från lowisa, vi har varit i hennes stall, vi har köpt godis,ja vi ha gjort masssoor helt enkelt, men det är chill. :) och fett sköönt att bara glida runt .. nu snart skall jag äta. men skriver kasnke mer sen om jag orkar, tahhaha
och glöm inte ,
SVERIGE SPELAR I KVÄLL , MÅSTE KOLLAS IN ! :)

men ha det bra, PUSS !

söndag 8 juni 2008

igår,idag

igår va jag med Lowisa, riktigt trevligt, vi va vid cross banan och kolla lite cross, efter det åkte vi ut till hennes stall, skit mysigt, tog in lite hästar och så , sen åkte vi hem till henne och fixa i ordning oss och åt, vi grilla med hennes familj och grannar. och på kvällen va vi nere vid strandpromenaden , va mest med rebecca och Denise, och vi träffa även AxeL lukas och wall. och mååånga fler, sedan åkte vi och träffa Anders Helena alexandra och rasmus, fett chill, vid kvart i ett var jag och lowisa hemma (:

idag har jag varit vid gnivärd och badat och solat med pappa Elin och Tony, Marica och ronnie kom även dit, har fått jätte mycket färg,mest på ryggen och i ansiktet (:

just nu skall vi börjar grilla. gott gott :)
och det är baa 2 fett chillla dagar i skolan, skall bli sköönt :)
skriver nog inte sen, men ajja, ha det bra (:
PUSS

fredag 6 juni 2008

kubb, fotboll, grill och trevlig sällskap !


jaa, nu är det fredag kväll. och jag kom precis hem från min syster, vi har varit där ute med massa och grillat, fett mysigt :) vi åt kött och potatis sallad, och sen åt vi tårta till efterrätt, vi fira mina systrars examen, Elin tog studenten och Min andra syster Marika har precis gått ut högskolan, grattis tjejer ! och här kommer lite bilder från kvällen! (:

lite student bilder

ja här är lite student bilder, inte måånga, men några i allafall ! och grattis alla studenter:)






















onsdag 4 juni 2008

kort inlägg

hej alla lääsare, kom precis hem från min pappa, vi ahr grillar massafolk, fett trevligt !min bror från fastlandet har kommit ner och njag fick träffa honom, var mkt trevligt ! jag är jätte trött så jag orkar itne skriva så mycket, men hoppas alla ahft en trevlig dag i solen, men ha det bra alla blogg läsare,
imorgon är jag ledig, det är student, skall bli kul (:

PUSS!

skooolan

ja just nu sitter jag is kolan och dryygar i bilblioteket, sitter och skriver här, glider runt på pea och smsar, om 30 minuter börjar min lektion , skall ha so, vi skall se film, fett chill, sen vid halv 4 slutar jag, fett tråk att jag ahr suttit i skolan i dag, det har varit fett fint väder ute, jag vill sooola , palla sitta inne haha. men vi har haft fett chill ketioner i dag, har mest hafr hålor ohc långa raster. i morgon är det studenten, sååå sjukt kul ! :) min syster elin tar studenten, skall bli kul att se henne , skall äta student middag i morgon , och efter skall jag ut med Lowisa och helena typ, skall träffa Anders och dom, skall bli trevligt :)

i dag skall jag bara chill, chilla som fan ! men ha det bra alla läsare :)

PUSSHEJ

tisdag 3 juni 2008

stan , ny mobil, skolan,

jaa, mkt har hänt i dag, gixk till skolan, det va fett chill ! (:
hade matte no språk oh sy slöjd, slött kl 1, då drog jag ner till stan, jag gick ner dit, och på stan möte jag mamma och hasse, vi gick och kolla lite, har kolla på en fett fin tunika på Veromoda och ett par shorts på HM, skall köpa det ngn dag haha :)
och sedan kom helena ner på stan, då gick vi alla och kola på en mobil,
jag ahr köpt en Nokia, en tillfällig mobil, som jag skall ha bara ett tag , för jag skall köpa nen annan då jag har råd, haha ! och efter stan åkte vi och handla på maaxi :)
och just nu ahr jag precis ätit korvstoganoff och ris, och nu skall jag ut och gå med emma (: skriver mer sen, PUSSHEJ !

måndag 2 juni 2008

Becca Tova Helena Emma

tjejer jag saknar fan oss, från att va varje dag till att knappast träffas ärligt, jag kommer inte kunna klara mig om vi glider i sär, ni är fan det bästa jag har, jag älskar er så grymt mycket tjejer ! sommaren 08 är våran, TILLSAMMANS !

ni är bäst, jag älskar er !

vatten krig

jag ahr blivit så sjut dålig på att skriva blogg, jag vet ...

men så här ligger det till, det är mååndag kväll, kl är 20:57 och jag kom precis hem, har varit och sett Emmas fotbolls match, mot p18,AIK vann . va där med Helena, men vi träffa Emil och Hampus där, och efter match drog vi till Sibylla, hampus och emil åt, och det va så här, jag " råka " slänga lite vatten på Emil, och då blev han sur, och tog en hel vatten flaska och typ spruta över mig, blev as blött, FUCK HAMPUS SOM GICK OCH FYLLDE PÅ VATTEN FLASKAN, och fuck Emil som gav igen . men okej, förlåt emil... haha

i morgon är det vanlig skoldag, gaanska chill asså . efter skolan blir det plugg på matte, har prov, tråk som fan ! men ajja, snart sommar lov. kan ju bara säga att jag lääängtar som fan !

men ha det bra alla (:

PUSS !

Om mig

Mitt foto
" ett smak prov på ett brunetts heta liv "