tisdag 29 april 2008

E <3 H



livet är hårt, men du gör allt så jääävla mycket lättare !

yess

har inte skrivit på ett tag nu, för datan har varit konstig :(

men jag har inte gjort så mkt , :P

inatt skall Anna sova hos mig, det skall bli kul :) vi har vår yra i morgon så vi skall klä ut oss och massa, :) just nu skall jag ner till stan med Helena, vi hörs alla söta, skriver nog mer sen

PUSSHEJ

söndag 27 april 2008

söööndag

helgen har varit super bra :)
i går så va jag med helena och emma :) vi va på först på Ica maxi, och köpte godis, efter det så skulle vi till säve, för där spela några street hockey, och asså, då vi var på väg dit så cyklade vi ganska snabbt :P och jag min tröga fan fatta inte att helena svängde hger så jag fortsätter rakt fram och kör rätt in helena bak däck. Emma flööööög av bakethållaren , vi låg verkligen och as garvade, låter as tråkigt, men fyyfan vad vi skratta, :D efter vi hade sett street hockey drog helena och jag med Danne och Robert hem till Danne och såg film, och vid 12 åkte vi hem :)

och i morse då jag vaknade så drog jag direkt på konfirmation, :)
vi planerade själva " konfirmationen " ganska kul faktist :)
Jolin Gardell,Emma Annas, Julia nilsson och jag skall sjunga, Jeff Buckley- Hallelujah
Det kmr bli as bra :)

just nu har jag precis plugga, skall bort till emma ett tag tror jag

så vi hörs alla bloggläsare ;)

lördag 26 april 2008

fre-lör

igår kväll va jag med emma och Julia :)vi va införbi puma, ganska kul faktist, :) haha, i dag så jag vakna åt jag frukost och sedan pluggade jag lite, runt 12 åkte vi och såg rally, :)
och gissa vem som A klassen ? Jooo stefan, Peen, :) kul för han , :)
så ikväll skall alla festa, men jag skiter i det, jag skall träffa helena :) får gratta han bättre än en annan gång :)

nu skall jag sminka mig, sen skall jag ut med HHWS ,

skriver kanske mer sen :)

fredag 25 april 2008

eee

och nu är det äntliiigen fredag igen :) och ikväll skall jag va med Julia :) skall bli kul att träffa henne, <3
och i morgon åker hampus till stockholm :/ fett tråkigt. men fine, får väl smsa och ringa :P haha
den här fredagen har varit bra, skolan är fan fett chill nu :P va hos Rektorn och klaga på en lärare idag haha :D fett najjjs.
hade hemkunskap, det var kul :)
och just nu skall jag gå ut och läggamig i hängmattan, pussshejjjj :)

torsdag 24 april 2008

kvällkvällkväll,

satt mig här precis vid datan, har varit hos pappsen och ätit och så :)
vi åt kött och potatis, as gott , min pappa är vääärsta koken jau ;)
har precis rååå plugga, matte och No, no:n gick as bra ! vi måla hus ritningar, as najjs ;)
mitt hus blir as bra, men däremot fattar jag ingenting av matten , och vi har matte prov på tisdag :S måååste plugga i helgen med mamma, :P haha

nu skall jag se tv, och sen läsa lite so, sen skall jag sooova :) har sovmorgon i morgon, as sköönt :)
men ha det bra, pussshejj :)

och ett tips kolla in , http://www.feew.blogg.se/ , hennes blog är värd att kolla på , jag läser själv alltid hennes blog :)

FFGG

Fuck Fjortis, Go Gangsta .
skoldagarna nu är fett chilla, allt går sååå snabbt ! imorgon är det fredag :) as sköönt med helg igen :) idag ahr vi inte gjort så mkt, hade gympa, kul som fan var det, på läsningen satt jag och gjorde spanka med fN som inte kna spanska haha, och jag mååste bara tillägga, Anders ditt peddo ;) haha, bara så nu vet alltså (a) :)
idag skall jag hem till pappa och äta , och så ! skall bli trevligt :) och mamma är i stockholm, skit sköönt :) hon har lovat att köpa en tunika till mig på Gina, hoppas jag får den :) :)
nu skall jag plugga, jag vill inte, men måste. har SO , NO , och matte :S as mkt , skit skit skit !
skriver mer sen !
PUSSHEJ

onsdag 23 april 2008

SÅ ÄR DET

HELENA <3 EMMA

HHH

imorse när jag kom ut till min cykel såg jag att jag hade fått punka :S jaha täkte jag, och jag skulle lixom till Roxy , inte till skolan, som tur var kunde jag åka med mamma, tur det ! på roxy såg vi filmen STARDUST, den var konstig :P men ganka bra ändå.. :) när vi kom tillbaka till skolan åt vi och sedan satt vi oss i solen, jättteee sköönt väder ute ! och sedn hade vi matte, so och språk, dagen har gått snabbt :) och då jag kom hem så hjälpte jag min syster med att fixa vår hängmatte, den var super skön ! där lär jag ligga och steka i sommar, för jag har planera att bli neger brun i sommar, och fyyyfan om det blir lika dålig väder som förra sommaren.

ikväll skall jag träffa Helena :) (som vanligt) <3 :)
vi måste gå in förbi puma idag för adam skall ha sin väska som han glömde igår .
OCH MIN MOBIL LÄMNADE MIG IGÅR :/ DEN BARA DOG LIXOM :S :/
men som tur var fick jag låna jockes gammla, fett snällt ! :) för jag klarar mig verkligen inte utan mobil ! mobilen är mitt life haha

nu skall jag fixa mat med Elin, pusshejj :)


och jag skall bara förklara för er alla att hampus är bbääääst !

tisdag 22 april 2008

FANNY KOM HEM !



kläder,


linne , från jc, 120 kr .
Grå kofta , från sisters , 250 kr
svara shorts, från H&M , 98 kr
Leggings , från Indiska, 129 kr
och vita skor ( som inte syns på bilden ) från H&M , 98 kr .

tisdag

idag har det varit en chill dag, har haft 2 seriösa lektioner, fett najjs :) har varit oh bada på solberga, det var drygt, haha ! idag skall jag köpa jacka, om jag hittar ngn, i morgon är det skolbio :D kul kul kul, kmr bli en chill dag ;)

skall träffa emmapemma i kväll :)

skriver sen,

måndag 21 april 2008

jag vet ärligt talar inte om jag skulle klara mig om du försvann !


måndag

idag har det varit eb chill dag i skolan, börja vid 20 i 9, vi hade bild, no,so och sedam lunch, och efter lunchen så hade vi egelska , då fick vi sitta ute och jobbam as varmt och skööönt :) vi slöt vid 2, och då cykla jag hem, och nu sitter jag ute i en solstol hos pappa och chillar, as varmt och sköönt här :) skall laga mat med syster i kväll :)
skriver mer sen, :)

söndag 20 april 2008

.

igår, lördag skrev jag ingenting för jag kom hem ganska sent och mamma hade datan med sig till sin kurs, tråkigt, men igår va jag på stan ovh köpte ett par nya skor, vita ballerina, jätte söta , från H, 98 kr ! och sedan köpe jag ett par shorts från HM också, dom kostade också 98 kr, skit bra ! sedan runt 2 cyklade jag och Helena ut till Fridhem dä Adam bor, Hampus och han lanade, :) vi gjorde inte så mkt, vi satt lite vid datorerna, såg film och så, runt halv 11 drog vi in mot stan, Hampus och Adam givk med oss en bit in, inte långt men ajja, när jag och helena kom till stan drog vi till statoill och köpte godis :) :) , vi ringde folk, tillexempel Lukas som var ute med Wallen, vi ringde hampus oh sa att vi var i stan, och vi ringde Emma, som inte svarade :/ sedan runt 12 nångång cyklade vi hemåt, jag la mig på soffan och såg ngn film till 1, och då smsar Hampus mej. han ville att jag skulle cykla ut till dom igen, men jag sa nej, kl va halv 2, och det är långt och kallt. så jag beslött mig för att gå och lägga mig.

och i dag har jag inte hunnit gjort så mkt, jag har ätit frukost, ringt emma, och duschat, Idag skall jag va med Helena :) jag har inte en anning om vad vi skall göra, men vi hittar säkert på något, :)

skriver nog mer sen, (: pusshej

fredag 18 april 2008

fredagfredag

ikväll har jag varit med Lowisa, vi gick införbi puma, det va riktigt drygt , så vi beslött oss för att dra till donken, efter donken träffa vi, Lukas och Wallen (:
vi träffa bara dom lite snabbt . sedan drog jag och Lowisa tbx till puma, för dom skulle dra till Erka. men väl på puma satt jag och Lowisa bara och prata , riktigt skönt faktist, vi skojja runt lite med farre också, och i morgon åker Emma på fotbolls sak och kmr hem på söndag,:/ tråkigt att hon åkte, men som tur var har jag helena, skall va med Henne hela dan i morgon, och ja vi får se vad som händer. skall kanske till Adam, där hampus och han sitter och Lanar. själv hoppas jag på ngt roligare, men okejj. adam och hampus är kul :)
nu skall jag ta och se film.

klockan är 00:07 och jag säger, GOD NATT !

Allt går sönder utan er !


ÄLSKLING


JAG SAKNAR DIN OCH MIN TID SÅ GRYMT MYCKET FANNY , GLÖM ALDRIG ATT JAG ÄLSKAR DIG !

TJYY

ÄNTLIGEN FREDAG !

idag hoppas jag på en toppen kul kväll, Jag skall lixom Träffa Lowisa ! :)
jag har inte en aning om vad vi skall göra, men om man heter Emma och Lowisa hittar man alltid på ngt, i dag har jag varit på stan med emma efter skolan, hon köpte hår färg och skor (:
och i dag ahr jag ÄNTLIGEN hittat ett par as söta ballerina skor jag vill ha, dom skall jag köpa !
På stan träffade vi mkt trevligt folk, tillexempel Amanda och rebecca, Diana , Adam , Hampus och Filip, ja och mååsga fler, :)
nu skall jag börjar med maten ,
PUSSHEJ !

onsdag 16 april 2008

tillsammans med dig är jag som bäst !

kvällen ahr varit lungt, har suttit i en soffa hela kvällen med Helena Emma Hampus och måååånga fler. vi hade ganska kul faktist, haha :) nu skall jag ringa Hampus och sedan sova, orkar inte skriva mer i kväll, haha . sovgott !
PUSSHEJ !

I'll be there till the end

all its about you, baby its you
when I look up in the sky I see you
all everything reminds me of you

onsdag

tjyy, idag var jag inte i skolan heller, jag har varit hemma hos pappa och fixat lite där, jag har pluggat och tagit det lungt, jag behöver verkligen såna dagar just nu, sån där dagar då man är sig själv och bara kan tänka på sig själv och göra vad man vill. idag ahr det varit en sån dag, skönt som fan :) i moron blir det skolan, skall ha SO prov .. usch usch usch ! men jag kan det mest nu, så jag hoppas på att det går bra ! Mamma åkte till stockholm i dag , kmr hem på fredag, ganksa sköönt att hon åke faktist, haha :) ikväll skall jag träffa Helena ! :)


skriver mer sen,


FANNY BODÉN FÅR BLI DAGENS BÄSTA , DET ÄR HON VERKLIGEN VÄRD ! <3

tisdag 15 april 2008

fyfan

inget kommer bli som vanligt, eller?

tisdag förmiddag

idag orkade jag verkligen inte med skolan, har sovit as dåligt i natt, vet inte varför, men jag beslött att jag i allafall skulle stanna hemma från skolan i morse. det var skönt att ligga kvar i sängen och bara ta det lungt. idag skall jag nog bara ta det lungt, skall se lite film och så. och i käll har jag lovat Helena att jag skall träffa henne, hon och jag hade AS kul i går vid hamnen, vi va vid Kallis . vi satt bara och myste och kolla på solnedgången och bara tog det lungt. riktigt skönt att bara umgås med henne, vi gick även förbi Olerys ( eller hur de tnu stavas ) . vi gick aldrig in vi stod utför och kolla i typ 5 min sen så blev vi hämtade av Mamma , vi åkte hem och såg Alvin och Gänget. haha. har typ sett den 5 gånger nu haha.

" idag kommer din dag överaska dig totalt. din kärlek kommer höra av sig till dig, och alla problem kommerbli lösta, din dag kommer bli bra " så stod det i mitt horskop , ja jag får verkligen hoppas att allt blir bra, för en sak är säker, jag saknar allt det gammla. då det var du och jag som var bästavänner , då jag var ditt första handsval , Alltid. jag vill inte ha det så som det är nu, att jag hela tiden är dit andrahandsval och vi prata aldrig nästan, och om vi gör det så blir allt bara fel, så ja jag hoppas verkligen på det bästa idag !

måndag 14 april 2008

EEMMASS


Helena Rebecca Hampus, ni är det ända jag behöver!








todays outfit !

I was in love whit you !


yes, skrev inget i går kväll . men jag var i allafall ute med Elin Pettersson och gick, riktigt trevligt faktist :) vi hade myket att prata om så det var kul.
ikväll skall jag träffa Helena, vi skall ner till hamnen och bara ta det lungt, gå och kolla lite och så, skall bli riktigt skönt ! :)

skriver mer sen
/ e <3

söndag 13 april 2008

godmorgon..

ja då var det söndag . den drygaste dag på hela veckan . men okejj, i dag skall jag göra nåt av dagen, jag klev upp kl 10 .. ganska tidigt faktist ! och snart skall jag gå ner och äta frukost, jag har inget planerat mer än att jag måste plugga . jag har spanka prov och so prov. riktigt tråkigt och drygt. men men , det kan inte hjälpas.
idag hoppas jag på att Emma kanske vill träffa mej lite (: det vore trevligt !
men i kväll skall i allafall jag och Jolin till kyrkan, det är ngt med konfiramtionen . skall bli kul att träffa Jolin , för sist på konfan hade vi GRYMT kul .
nu väntar frukosten
skriver mer sen !

/e <3

lördag 12 april 2008

Im not gonna write you a love song !


Det var ett misstag, allt var ett missag, både du och jag vet att inget kommer bli som vanligt, Aldig nånsing, ALDRIG !

lördag kväll


ja då var lördagen slut.... igen ! usch helgerna går så sjukt snabbt. och snart är det måndag... igen, usch fy och blä ! men okej , man skall inte klaga , förr gick man ju i skolan på söndagar, skönt att slippa det i allafall , haha ! onödig info, men ajja ! Kvällen har i allafall varit bra, har varit ute med Hampus Felix Zoder Helena och Emma ! riktigt trevlig faktist, och vid donken träffa vi elin och julia, men dom gick snabbt igen, hehe. och sedan skulle vi möta Woodo och då träffa vi Nossre ( Lukas ) och Mysko (simon ) .. längesen man träffa dom så det var trevligt att tråffa dom några minuter :) Emma gick ganska tidigt och det gjorde Felix också .. men vid 12 drog vi oss hemåt, och nu sitter jag i sängen, värmt och skönt ! det har varit iskallt i kväll , har verkligen längtat efter sängen haha :) Men nu skall jag sussa. skall bli riktigt riktigt skönt !

sovgott alla ! :)


/ e <3

lördag

idag har jag varit på stan med mamma, hittade ingen jacka :/ :/ ! men ett par tyg skor, men jag har funderingar på att lämna tbx dom. dom var inte riktigt lika fina då man hade jeans till och så ! men men det får jag tänka på . efter vi varit på stan så åkte Elin jag och Tony ut till stenkumla! vi hjälpte dom lite i trädgården och såg på fotboll. och nyss kom jag precis hem har ätit lite, Elin och tony åkte ut till stenkumla igen, dom skulle äta pizza. men jag ville va kvar istan och så , skall ju träffa massa trevligt folk i kväll :)
och just nu skall jag fläta mitt hår . och sédan skall jag bort till Helena, önska mej en trevlig kväll !
skriver sen


/ e <3

lördag förmiddag.

ja då var det lööördag, ganska skönt faktist ! idag skall jag och mamma på stan och köpa jacka och skor, ngt som jag verkigen behöver ! och i kväll blir det Helena ! vi skall nog ut ! skall bli riktigt kul ! det var längesen hon och jag bara va ! :)

nu väntar mamma , så måste kila !
ha det bra alla, skriver sen :)

/ e <3

fredag 11 april 2008

Fredagkväll.

fredag kvällen har varit lyckad , har ju varit med Helena och Emma .
vi har lekt med massa ! vi gick införbi puma och hälsa på alla, och sedan har vi varit ute ett tag ! har faktist inte gjort så mycket, har mest tagit det lungt. nu blir det film tittande !
och sedan väntar sängen ! SOV GOTT .
och ännu en gång, GRATTIS EMMA !

idag har jag verkligen insett att du är en av mina bästavänner, Hampus !

/ e <3

fredag, äntligen !

åhh äntligen fredag !
veckan ahr gått snabbt och i dag har det varit en toppen dag ! skolan gick bra, och efter skolan gick jag såklar hem till födelsedagsbarnet, Emma . vi åt tårta och satt och prata , Helena var även där ! vi hade trevligt.
och just nu har jag precis plattat mitt hår, skall fixa mig lite och sen i kväll skall jag och helena hitta på ngt, (:

det känns som att den här fredagen kommer bli bra, hoppas i allafall på det.

Ha en trevlig kväll, skriver nog sen (:

/e <3

torsdag 10 april 2008

Mischa barton


det är inte ofta man ser kändisar gå med samma kläder, men Mischa Barton gör det här på bilden. samma söta korta jacka. och samma väska på tre bilder. många andvändet bara sakerna en gång, kul att nån i allafall åter andvänder det, bra där mischa !

Paris Hilton



Väska: Gina Tricot (199 sek)
Solglasögon: H&M (59,50 sek)
Skor: Tiger Mary Janes från Scorett (1199 sek)Tights: Shopaholic (147 sek)
Tunika: Lindex (199 sek)
mycket billig sätt att sno Paris outfit !

torsdag eftermiddag.

kl är 15:58 och jag sitter i min säng med datan i knät. jag måste verkligen bara säga, det är underbart skönt att att ha en laptop ! alla borde ha det, man kan va varsom hellst med datan, jätte skönt ! men från datan till något annat viktigt, utvecklings samtalet väntar... ajsing asså ;) haha. tror faktist att det kommer gå bra. jag är ju SÅ duktig i skolan... och efter det väntar konfirmationen, skall bli kul att äntligen få träffa Jolin och alla andra, vi skall börja planera hur vår konfirmation skall se ut, jag tycker man skall sjung mycket, hoppas alla andra tycker det med , :)


i morgon är det äntligen fredag och världensbästa emma fyller år. jag och helena skall hem till henne efter skolan och äta tårta i morgon ! sedan på kvällen skall vi hitta på något kul , med massa, som jag inte orkar skriva . skall bli riktigt kul !
och alla, glöm inte gratta emma i morgon ! :)
nu skall jg hem till pappsen och äta lite och träffa han, och sedan iväg till skolan, önska mejj lycka till. och glöm inte gratta Emma i morogn, 14 år .
/ e <3

Torsdag morgon.

ja då var det torsdag.. det blev en ovänlig start på dagen. det var brandövning då jag och tilda kom till skolan. så vi gick bak på baksidan och stod där ett ett, och efter dom hade räknat in oss fick vi äntligen gå in igen. och just nu sitter jag i data salen och spelar svenska spel, ganska drygt faktist ! haha. idag skall jag på utveckligs samtal och sedan konfiramtion (:

skriver mer sen

/ e <3

onsdag 9 april 2008

Onsdag kväll

då va det det onsdagkväll ... igen. jag tycker veckorna går så otroligt snabbt just nu ! nyss va det ju helg, och snart kommer en ny, men det är ju bara skönt ! I kväll har jag lekt med Helena, ganska trevligt faktist, vi hade mycket att prata om, och runt 9 gick jag med emma en bit, gon skulle till en kompis. trevligt trevligt ! i morgon är det torsdag och det är en dryyg dag i skolan, men jag lär nog överleva , haha . och i morgon har jag utveckligs samtal och seda konfirmation, får se om jag hinner skriva ! nu väntar kudden , skall bli skönt att sov, har varit en lång dag !

sovgott


/ e <3

då var jag igång igen då.

ny blogg, nya vänner, nya vanor, ja det mesta är nytt. känns skönt att börja om lite ibland.
och nu har jag bestämmt mej för att jag skall börja blogga i en ny blogg,
och nu tycker jag faktist att alla som läser kan komentera lite (:


nu står maten på bordet och jag skall äta.

skriver mer sen / eller i morgon !

/ e <3

Om mig

Mitt foto
" ett smak prov på ett brunetts heta liv "